lilac unicorn. -
simple as that.
a.p.c tee, maison scotch shorts, alexander wang boots.pretty morning.


we are young.
heia. denne søndagen startet så sent som klokka ett for min del, i og med at jeg ikke dro opp kroppen av senga før da. haha. så da spiste jeg frokost og loket bare rundt her hjemme frem til klokka sju, da jeg stakk på bursdagsfest til ei venninne. masse folk og god stemning, og det liker vi! og ikke minst liker jeg å treffe igjen gamle klassekamerater som jeg ikke har snakket med på altfor lenge. elsker å "catche" up litt. ellers har jeg store planer om å finne senga mi nå, slik at jeg har en sjans til å komme meg opp i litt rett tid i morgen. da skal jeg nemlig ta fastende blodprøve, noe som vil si at jeg ikke kan spise før jeg skal ta den.. hvordan skal jeg (den store frokostnarkomane) overleve uten frokosten min?! god natt.
 last saturday of april.
til venstre:
jeg tok en dusj klokka halv fire i natt/morges. til høyre: også la jeg meg ren og pen i min herlige seng klokka fire. til venstre:
så ble jeg vekket klokka elleve til ferdig lørdagsfrokost. mitt favorittmåltid. til høyre: jeg og mamma var på butikken og kjøpte sjokolade.til venstre:
jeg fikk meg også en superfin skål og et superfint fat. til høyre: og smilte litt for meg selv.til venstre:
jeg lagde squashagne til middag til meg, mamma og pappa. kines spesial, hihi. til høyre: også har jeg ryddet i klærne mine. føles godt.
 saturday dreaming.


i dag har jeg aller mest lyst til å bare gli rundt i klærne som jenta på bildet har på seg mens jeg nynner på fine sanger, drikker jordbærte, smiler for meg selv og spiser sjokolade. låter fint, ikke sant?


baby love to dance in the dark.


butterflies and roller skates.
welcome to my universe.


dette er den første posten på min nye blogg. velkommen. følg meg med bloglovin.
Les mer i arkivet » Mai 2012 » April 2012

kine emelie.

17 år. trondheim. charlottenlund vgs. medier og kommunikasjon. tumblr. flickr. bloglovin.
instagram: lilacunicorn.

min profil
="_self">min profil

kategorier.

arkiv.hits