lilac unicorn. -
an update.
venstre: mandagen min startet litt for tidlig med 0545-bussen til trondheim. høyre: men sola skinte og det var varmt ute, så det gjorde ikke så mye å stå opp tidlig.venstre: jeg hadde på meg et flettet, fint armbånd. høyre: det er denne uka vi har hatt besøk fra østerrike og sverige (samarbeidsprosjekt), så jeg og gruppa mi dro til byen og filmet til filmen vår. se så fint det var fra gamle bybro.venstre: på mandagskvelden tok vi bussen noen holdeplasser for langt, men vi fant heldigvis fram til resten vi skulle være med i djupvika og hadde en fin (og litt kald) kveld. høyre: på tirsdag var det skole og på vei hjem kjøpte jeg med meg en kurv med nektariner. nam.venstre: så var det bare å pakke sakene igjen, for planene var lagt for tirsdagskvelden også. høyre: jeg busset forbi mange fine bygninger på vei til lade.venstre: heihei antrekk og skitne sko. i posen hadde jeg et pledd om dere skulle lure, hihi. høyre: vel fremme på lade og på vei til korsvika, hvor vi skulle grille. venstre: uheldigvis fikk jeg plutselig hodepine, og dro dermed hjem ganske tidlig. fikk gått litt i fine byen min på vei hjem da, i hvertfall. høyre: børstet håret mitt gjorde jeg også. venstre: på onsdag var hodet mitt "gulle godt" igjen, og jeg var klar for en ny fullstappet dag. høyre: vi filmet i byen også denne dagen, og jeg og mia tok oss en velfortjent is i sola på solsiden.venstre: se solskinnet! åh, jeg elsker det. høyre: finefinefine byen min. venstre: i prøverommet på zara mens jeg jobbet med å få tiden til å gå. høyre: så var det på tide å bowle med de besøkende. og jeg tapte... derfor synes jeg skoene mine var mer interessante, hehe.venstre: på vei hjem fra kino fotograferte jeg trærne over hodet mitt. høyre: hei, du fine torsdagsmorgenhimmel. venstre: vi leverte til deadline før jeg stakk til byen og prøvde fine klær. blant annet disse nydelige maxiskjørtene. høyre: og denne fantastisk søte kjolen! angrer på at jeg ikke kjøpte den.. venstre: da kvelden snek seg på var det bare å hive på seg sminke og gjøre noe gøy med håret. høyre: og å kle seg opp i fine klær, før det bar avgårde til avskjedsfest. venstre: på vei til bussen som tok oss til skolen, hvor vi skulle spise. etter vi hadde spist thaibuffét dro vi videre til marinen, hvor vi koste oss til et stykke ut på natta. høyre: i morgest våknet jeg i elendig form og  jeg hadde ikke annet å spise enn yoghurt. venstre: jeg dro på meg et behagelig antrekk og prøvde å tenke meg frisk. haha. høyre: antrekket vist litt bedre. + mine elskede nike air max 90, selvfølgelig.venstre: så gikk jeg til sentralstasjonen og busset hjem til bygda mi. høyre: vel hjemme lagde jeg middag til meg, mamma og pappa + fotograferte meg selv i dette speilet på stua. venstre: så kjørte vi til hytta, hvor jeg da er nå. her med mine finstygge solbriller. høyre: og litt fredagskos, da. jordbær i mitt hjerte!
 17th of may.


hei, alle sammen, og gratulerer med dagen til alle nordmenn! min syttende mai har vært ganske fin, men veldig regnfull. vi startet dagen med en superfrokost sammen med søsteren min, kjæresten hennes og barna hans. så dro jeg til sentrummen, hvor jeg møtte bestevenninna mi. vi droppet å gå i toget, da det regnet som bare det + at det var kaldt, så vi dro rett til hallen, hvor vi i bygda samles på nasjonaldagen. der spiste vi kake og is og bare koste oss. klokka fire dro jeg, mamma og pappa til svigerforeldrene til søstra mi, hvor vi fikk servert sodd, dessert og kaker og kaffe. haha, for en spisedag. men det er jo litt godt dét også. og nå har jeg kommet meg ut av bunaden og inn i koseklærne og er klar for en lang kveld med te og tven. pusspuss!fine hvitveisene som mamma plukket i går. var ikke frokostbordet vårt fint?meg i dag. grønn sør-trønderbunad og oppsatt hår.her ser dere håret litt bedre, hihi.så var jeg ute og luftet betty, som ikke ville være med på bilde.. gulkake og ostekake = hjertehjertehjertehjerte. kristin, meg og sigrid. dere er så fine og bra, jenter!heihei, her er jeg. litt sliten og litt trøtt, men også glad. 
 friday and saturday.
venstre: fredagen startet tidligtidligtidlig (typ halv fem) for min del. høyre: og jeg hadde på meg min elskede fuskepels som jeg har lagd helt selv!venstre: jeg busset inn til den fine byen min. høyre: og fotograferte bygninger.venstre: så var jeg på skolen før jeg gikk forbi rockheim på vei hjem til bygda mi. høyre: på bussen i regnværet. se så grønt og fint det er ute nå da!venstre: da jeg kom hjem hadde endelg skoene mine ankommet! jeg elsker dem, er de ikke fine? høyre: også var de pakket i superfint rosa papir.venstre: vi dro på hytta og vel fremme spiste jeg masse sjokolade. høyre: på lørdagsmorgenen drakk jeg min favoritt-te, four red fruits. venstre: også spiste jeg selvfølgelig en supergod frokost. høyre: det var oppholdsvær, men ganske kaldt. venstre: fotograferte meg selv gjorde jeg også, selvfølgelig. høyre: og den fine lampa til mamma ble også offer for mobilkameraet. venstre: fine sommerhuset vårt. høyre: så bestemte vi oss for å dra en tur på besøk til tante og onkel på hytta deres, hvor vi fikk servert masse godis.venstre: tante er en så stor inspirasjonskilde for meg. beste personligheten, innredningssmaken og oppfinnsomheten. forbilde! høyre: bare se hvor fint det er i naustet. venstre: jeg hadde selvfølgelig på meg mine elskede nikes og verdens mest behagelige bukse. høyre: også fikk jeg med meg over en kilo godteri fra tante, da hun jobber med malaco! jippiiiii. venstre: håret mitt var overraskende fluffy, og jeg elsker det. høyre: til middag ble det hjemmelagd pizza, min favoritt. venstre: også måtte jeg jo selvfølgelig "prøvesmake" på godteriet jeg fikk. det vil si at jeg spiste omtrent opp alt, haha. høyre: gode pelsteppet vårt. venstre: jeg spiste også potetringer. høyre: og tok bilder av de gamle veskene vi har hengende i gangen. venstre: vi har det bra fint, vel? høyre: på kvelden er det bestandig så utrolig fint ute på hytta, så måtte benytte anledningen og ta bilde av det. venstre: heihei. høyre: også tok jeg natt. litt for sent, som vanlig. 
 blue monday.
venstre: uka mi startet med ei flette i håret. og wow, her så jeg brun ut, hihi. høyre: også spiste jeg mitt nye favorittpålegg til frokost; philadelphia med sjokolade! try it out.venstre: hei på deg, din lille sei. høyre: på bussen på vei hjem fra skolen spiste jeg skyr. og klarte å søle på meg selv og bussetet... hvordan er det mulig!?venstre: fin himmel og fin sky på vei hjem fra bussen. høyre: litt av gårsdagens antrekk. jeg er dypt forelsket i mine nye nikes ihvertfall.venstre: så gikk jeg på matbutikken og kjøpte frukt og litt andre nødvendigheter (det vil si skyr, philadelphia og rugsprø). høyre: også var jeg i byen en snartur og kjøpte disse deilige solbrillene.venstre: så drakk jeg en stor kopp med grønn forest fruit-te. namnam. høyre: fine elva som er min nærmeste nabo. den ser ganske fin ut i solskinn og motlys.venstre: også et bilde jeg knipset på vei hjem fra butikken. høyre: og morgenlyset på tirsdagsmorgenen.
 the weekend.
venstre: jeg startet helgen med å løpe en lang tur i finværet. høyre: endelig kom mine elskede nike air max 90's også! elsker dem, selv om de er en størrelse for store...venstre: fredagskvelden ble tilbrunget foran tven med ferske jordbær. høyre: og selvfølgelig også med min favoritt; eple og ananas.venstre: jeg fikk et stygt blåmerke etter den vonde blodprøven tidligere på dagen. høyre: og fotograferte meg selv.venstre: og jeg smilte fordi det endelig var helg igjen. høyre: fint lys på lørdagsmorgenen.venstre: lørdagsfrokost, mitt favorittmåltid gjennom hele uka! høyre: betty har endelig kommet hjem igjen. snuppa til "tanta" si, dét.venstre: lørdagskvelden ble også tilbrunget foran tven, ettersom jeg ikke følte meg helt vel. høyre: spiste masse sjokolade og tok fler bilder av meg selv gjorde jeg også, da.venstre: morgenlyset på søndagsmorgenen. høyre: fine bygda mi som jeg er så glad i ser ekstra fin ut på en solfylt søndags formiddag.venstre: det jeg bedrev tiden min med denne søndagen var å hjelpe til i konfirmasjonen til lillesøstra til en god venninne. kjempekoslig, ettersom jeg jobbet med bestevenninna mi og vi fikk gratis mat og kake. matmonsteret, hihi. høyre: da jeg kom hjem drakk jeg noen kopper med four red fruits te, en av mine favoritter. venstre: så dro jeg ut på en powerwalk/løpetur, og da jeg kom hjem slengte jeg meg likeså godt med søstra mi og mamma på en skogstur med betty. høyre: og nå ser jeg "i am legend", koser med pusekatten og drikker grønn te. fin helg, alt i alt.
 monday to friday.
venstre:
jeg startet uka med en kopp yndlingste. høyre: og hadde på meg yndlingsbuksene mine.venstre:
jeg tok bilder av meg selv i profil (sløøøv). høyre: og spiste skyr, cottage cheese og bringebærsyltetøy. nam!venstre:
jeg gikk også en lang tur med søstra mi i finværet. høyre: enda et bilde fra samme tur.venstre:
på mandagskvelden hev jeg sammen en svelerøre. høyre: og slik ble resultatet. namnamnam.venstre: jeg var våken til fuglene begynte å synge. høyre: og våknet igjen ganske tidlig.venstre: å våkne til dette fantastiske lyset er ikke feil. høyre: jeg og pappa lagde frokost til alle tre.venstre: og ettersom det var så fint vær dro vi på hytta en tur. mamma og pappa spiste vafler. høyre: og jeg spiste frukt.venstre: jeg hadde på meg yndlingssolbrillene mine. høyre: og leste i fine magasiner.venstre: på turen hjem fra hytta. høyre: på onsdag var jeg "hjemme" i trondheim igjen, og prøvde denne fantastiske jeansen.venstre: denne kule bomberjakken og batikktoppen ble med meg hjem. høyre: og jeg lånte denne boka på biblioteket.venstre: til onsdagsmiddag ble det byggris med gastromat og ketchup. høyre: heihei, her er jeg.venstre: på torsdag kom mamma inn til byen og jeg var til psykolog før vi spiste verdens beste boller på bibliotekcaféen. høyre: vi bestemte oss for å skeie enda mer ut, og bestilte grillfest på graffi. jeg er mett enda, haha!venstre:
i dag er jeg hjemme på bygda, ettersom jeg skulle ta fastende blodprøve på morgenen. au. høyre: så da ble det cottage cheese med bringebærsyltetøy, knekkebrød med salami og agurk og en kopp te til frokost da jeg kom hjem igjen. nam.
 we are young.
heia. denne søndagen startet så sent som klokka ett for min del, i og med at jeg ikke dro opp kroppen av senga før da. haha. så da spiste jeg frokost og loket bare rundt her hjemme frem til klokka sju, da jeg stakk på bursdagsfest til ei venninne. masse folk og god stemning, og det liker vi! og ikke minst liker jeg å treffe igjen gamle klassekamerater som jeg ikke har snakket med på altfor lenge. elsker å "catche" up litt. ellers har jeg store planer om å finne senga mi nå, slik at jeg har en sjans til å komme meg opp i litt rett tid i morgen. da skal jeg nemlig ta fastende blodprøve, noe som vil si at jeg ikke kan spise før jeg skal ta den.. hvordan skal jeg (den store frokostnarkomane) overleve uten frokosten min?! god natt.
 last saturday of april.
til venstre:
jeg tok en dusj klokka halv fire i natt/morges. til høyre: også la jeg meg ren og pen i min herlige seng klokka fire. til venstre:
så ble jeg vekket klokka elleve til ferdig lørdagsfrokost. mitt favorittmåltid. til høyre: jeg og mamma var på butikken og kjøpte sjokolade.til venstre:
jeg fikk meg også en superfin skål og et superfint fat. til høyre: og smilte litt for meg selv.til venstre:
jeg lagde squashagne til middag til meg, mamma og pappa. kines spesial, hihi. til høyre: også har jeg ryddet i klærne mine. føles godt.
 

les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012

kine emelie.

17 år. trondheim. charlottenlund vgs. medier og kommunikasjon. tumblr. flickr. bloglovin.
instagram: lilacunicorn.

min profil

kategorier.

arkiv.hits